Hoe gezond en fit te worden

Gratis stockfoto met activewear, aerobic sporten, aerobics
Natuurlijke gezondheid: De effectiviteit van preventieve gezondheidszorg blijft een gretig onderwerp van discussie, ondanks de enorme toename van het publieke bewustzijn en de uitgaven. Preventieve gezondheidsscreening is niet alleen iets voor baby’s en kinderen, of alleen voor mensen dieTelogisch gevoelig zijn. Wij kunnen allemaal ons voordeel doen met preventieve gezondheidszorg, door gezond te leven, gezond te eten, te bewegen, onze handen te wassen, enz.
Kinderen: Hoe kan een preventief gezondheidsprogramma helpen obesitas bij kinderen te voorkomen?
Het percentage zwaarlijvigen bij kinderen is alleen al in de Verenigde Staten in de afgelopen 10 jaar verdrievoudigd. Het aanmoedigen van regelmatige gezonde activiteiten kan helpen, maar het is niet genoeg. Tenzij deze activiteiten uitgebreide fitness-, leer- en speeltijd omvatten, en tenzij ze worden aangeleerd door de verzorgers, ontwikkelen kinderen mogelijk niet de motorische vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan hun favoriete activiteiten. Ouders en begeleiders die onopvallend toezicht houden op hun kinderen tijdens georganiseerde spelletjes en activiteiten kunnen effectiever zijn in het aanmoedigen van lichaamsbeweging, gewichtsverlies en verbeterde eetgewoonten dan ouders die proberen hun kinderen tot gezonde gewoonten te dwingen. Vraag jezelf eens af: Wat zijn hun favoriete activiteiten tijdens het spelen, en wat vinden ze het leukst om te doen? Kinderen van vandaag zijn technisch onderlegd, leven in constante angst voor technologie, en gebruiken alleen het nieuwste, hipste gadget of de nieuwste dienst, vlak naast hun gezicht. Hier zijn enkele manieren om hen via verschillende media te bereiken en hun speel- en fitnessgeest te vinden.
– TV & Visuele Effecten: Voeg aan het plezier van elk spel toe wat je op je TV kunt zien. Externe video-effecten (a.k.a. boosters, effecten, enz.) kunnen combineren tot een geweldige ervaring voor de kinderen. Denk aan alles wat lasers, ruimteschepen, gevechten, effecten en speciale effecten te bieden hebben. De waaier van de technologie van de video-effecten heeft een volledige industrie van activiteit voor de industrie van het kindervermaak tot stand gebracht. Om nog maar te zwijgen van het plezier voor de ouders, ook.
– Strijd op het niveau van de microben: Bij het buitenspelen leren kinderen openlijk met andere kinderen te spelen, maar ook de strijd aan te gaan, waarbij het hele lichaam wordt gebruikt om te winnen. Dit creĆ«ert een leuke, competitieve sfeer, die de hand-oog coƶrdinatie, moed en vaardigheid bevordert.
– Neem een duik in het zwembad: Of het nu een kickbaltoernooi is, poolen, of gewoon een uurtje op het luie bad, ga de strijd aan in het zwembad om te ontspannen, fit te worden en gewicht te verliezen. Het water voegt therapie toe aan de workout, en maakt het veel aangenamer.
– Probeer een nieuwe sport: Er gaat niets boven een pauze van wat je aan het doen bent, en het toevoegen van een nieuwe activiteit kan je lichaam absoluut energie geven. Een plaatselijke markt, een ijsbowl of een park kan een leuke en opwindende workout opleveren.
– Probeer nieuwe etnische voedingsmiddelen: Vandaag de dag is de helft van de Amerikaanse bevolking Aziatisch. verken de keuken van je keuze. U zult zich er beter door voelen. Koken, hoewel het in het begin misschien moeilijk is, is uiteindelijk goed voor uw gemeenschap. Het leren van nieuwe etnische gerechten voegt diepte en meer positieve impact toe aan uw gemeenschap.
– Doe die troep weg: Ja! Het is echt belangrijk. Uw kinderen moeten weten dat lichaamsbeweging gezond voor hen is en dat een gezonde levensstijl beter is dan te veel te eten: Het is gemakkelijk in te passen in het dagelijks leven, en als iedereen chemische stoffen uit de omgeving krijgt (regen, sneeuw, enz.) zal het uiterst moeilijk zijn de weg terug te vinden.
– Probeer nieuwe dingen: Met het schema dat ik moet aanhouden, is het uiterst belangrijk om nieuwe dingen te proberen. Je hoeft niet per se mee te doen aan de nieuwste gezondheidsrage, maar probeer het in ieder geval eens. Ik was blij dat ik was overgestapt op hardlopen. Het is iets wat ik in 5 minuten kan doen terwijl ik naar muziek luister, de tijd controleer, en de rest van de dag kan hardlopen. Je zult kunnen zeggen: “Ja, ik heb 15 minuten hardgelopen. Dat is niets. “; het werd eigenlijk een “liefdesrelatie met hardlopen”;)
– Maak een doel: Met dat brandende verlangen en de steun van een doorgewinterde hardloopliefhebber, is het gemakkelijk om lange termijn doelen te maken. Ze zeiden niet hoe lang of hoeveel ronden je moest lopen, maar dat is voor mij het belangrijkste. Het heeft een vuurtje aangewakkerd. Maak dat doel en streef er naar. Wie weet? Misschien wordt het wel iets waar je je hoed aan kunt ophangen.
– Zorg voor een gezonde balans tussen leven en fitness: Een gezond leven leiden en fit zijn is zo belangrijk voor je welzijn. Plezier maken en je emoties kunnen uiten zijn ook heel belangrijk. Ga naar buiten, ben bij familie en vrienden en geniet van het leven. Dat is zo belangrijk. Als u bent waar u moet zijn, dan moet u stappen ondernemen om daar te komen, gezond en fit.
Als u net als ik bent, vindt u het misschien moeilijk om tijd in te plannen om te sporten en is de kans het grootst dat u overdag uw activiteit erin propt.